Pages

Thursday, 1 June 2017

10 Kelebihan Dan Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Pernah makan produk Shaklee dan berminat nak jadi ahli, tapi bagaimana caranya?

Best ke jadi ahli Shaklee ni?

InsyaAllah saya akan kongsikan dengan anda apa kelebihan menjadi ahli Shaklee berdasarkan pengalaman saya yang telah menjadi ahli dan mengamalkan produk dan bisnesnya sejak 2012 lagi.

Secara umum, Shaklee ialah sebuah syarikat nutrisi atau suplemen semulajadi yang berpangkalan di US. Shaklee dan produknya sudah lebih 30 tahun di Malaysia dan telah menyentuh kehidupan berjuta-juta pengguna, termasuklah anda.


Banyak kelebihan dan faedah yang bakal anda perolehi jika menjadi ahli sama ada cuma ingin membeli untuk makan sendiri atau untuk berbisnes.

1. Harga yang lebih rendah dari harga pasaran. 

Sangat sesuai jika anda memang peminat tegar produk Shaklee dan tak pernah miss beli setiap bulan, adalah sangat beruntung dan jimat banyak jika anda dapat beli pada harga yang lebih rendah. Kenapa bayar lebih?

2. Boleh dapat bonus!

Selepas menjadi ahli, lebih banyak anda membeli, anda juga boleh layak untuk menikmati bonus berdasarkan jumlah point terkumpul setiap bulan iaitu serendah 150uv!

Rugilah makan Shaklee, beli banyak tapi tak dapat pulangan semula kan?

3. Untung runcit

Bagi anda yang berminat berniaga, anda ada kelebihan dengan mendapat untung runcit yang agak berbaloi.

4. Beli sendiri produk

Anda mempunyai ID sendiri boleh membeli produk sendiri sama ada secara walk in ke cawangan berhampiran, membeli secara online di shaklee2u.com.my serta beli dengan hanya membuat panggilan ke Shaklee.

5. Menikmati insentif Shaklee

Buat anda yang serius dengan bisnes Shaklee, anda boleh layak mendapat 3C yang Shaklee tawarkan iaitu Cash, Car, Convention.

Cash Shaklee bukan sekadar bonus dari point belian, tetapi juga bayaran anda sebagai leader kepada team bisnes anda sendiri.

Car bonus adalah bonus kereta yang mana Shaklee bayar setiap bulan  dalam bentuk cash (T&C). Terpulanglah kepada kita nak buat apa dengan duit tu. Nak beli kereta baru atau nak sedekah.

Convention dalam dan luar negara mesti anda takkan lepaskan kerana layanan Shaklee kepada mereka yang layak sememangnya standard 6 bintang!

6. Menghadiri kelas nutrisi 

Selepas menjadi ahli, anda boleh mendapatkan ilmu berkaitan produk dan kesihatan secara direct dengan ahli nutrisi Shaklee dan anda juga boleh mendapat konsultasi eksklusif dengan pakar nutrisi.

Ilmu yang akan kita dapat dari kelas nutrisi ini sangat bagus dan bermakna untuk orang awam dan banyak perkara yang boleh kita pelajari mengenai kesihatan.

7. Coaching dan kelas bisnes

Banyak kelas yang mengajar bagaimana untuk buat bisnes Shaklee dengan betul. In fact, kelas online berjalan 24 jam dengan mentor atau upline.

Anda juga boleh akses ke grup besar di bawah bimbingan Master Coordinator secara direct.

8. Mempelajari ilmu marketing online

Jika anda berminat buat bisnes tak kira secara fulltime atau part-time, kami akan mengajar anda bagaimana untuk menjana jualan daripada medium online seperti facebook, instagram, serta blog.

Bisnes Shaklee tidak akan mengganggu masa anda tetapi andalah yang harus mengurus masa dengan bijak.

9. Income infinity

Shaklee satu-satunya syarikat yang telah mempatenkan pendapatan ahlinya dengan 'sistem bayaran infinity' atau Shaklee PAY TO INFINITY (Patent No.: 732, 012) yang bermaksud tak kira banyak mana bonus kita dapat, walaupun juta-juta, Shaklee tetap akan bayar. Tiada limit pendapatan anda.

Sebab itu sekarang ramai Master yang sudah bertahun-tahun dengan bisnes ni enjoy income 7 angka setiap bulan. Tak kira siapa. Menarik bukan?

10. Peluang bina empayar bisnes sendiri dan membantu lebih ramai insan

Apabila anda mempunyai ID Shaklee sendiri, anda kini bebas menjalankan bisnes anda sendiri (tapi masih tertakluk kepada P&R). Anda boleh menaja seberapa ramai ahli dalam grup anda dan membimbing mereka menjadi usahawan berjaya seperti anda juga.

The more we give, the more we get back. Ia adalah amalan sedekah berterusan dan insyaAllah pahala sentiasa mengalir.

Dua cara mudah jadi ahli Shaklee

1. Dengan bayaran pendaftaran sebanyak RM79.50.

2. Dengan percuma - beli 2 botol Vivix anda juga akan mendapat bonus sebanyak RM34.

Bayaran tahunan?

Ya, bayaran pengaktifan keahlian setiap tahun cuma RM30 sahaja.

Keahlian Shaklee untuk sesiapa sahaja asalkan berumur 18 tahun ke atas dan warganegara Malaysia!

Tak sabar nak jadi ahli? 

Segera hubungi saya di 012-9645614 (Suhaila)

Lebih cepat anda mendaftar, lebih cepat juga anda dapat kelebihan yang di tawarkan.

Jom sekarang!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...