Pages

Monday, 27 March 2017

Kesan Makan Vivix Shaklee Yang Mengejutkan!

Hai,

Hari ni saya nak kongsi testimoni terbaru daripada pelanggan Vivix saya. Seorang gadis yang ada masalah alergik dan keputihan. Dia nak produk untuk bersihkan usus.

Oleh sebab dia ada banyak masalah kesihatan, maka saya cadangkan beliau terus mencuba Vivix sebab kesan Vivix ni memang cepat dan power!

Baru dua hari makan Vivix, usus dia sangat melawas tapi tak la sampai cirit-birit. Memang best katanya sebab toksin dah keluar daripada badan dan usus kan.

kesan makan vivix shaklee
Terkejut dengan banyak sangat BONUS hasil dari makan Vivix ;)

Lepas seminggu kemudian, tiba-tiba beliau whatsApp saya, dan ini feedback beliau.

"Salam sis, saya nak bagitahu, sejak makan Vivix Shaklee badan saya rasa ringan je. Kulit nampak bersih, muka pun nampak lain sikit. Bontot pun nampak makin naik kak. hahaha.. Mak saya tegur bontot nampak besar dan naik.

Haa muka nampak berseri sikit dari sebelum ni. Badan saya jadi ringan, bangun solat Subuh pun senang. Sebelum ni berat, malas-malas je nak bangun pagi.

Kakak, anak buah, sepupu semua tegur saya nampak lain. Huuu :) :)

Anak buah pun tanya makan apa-apa ke. Tapi saya tak bagi tahu lagi. Tunggu perubahan banyak dulu baru saya bagitahu...huuuu.

Ada rezeki insyaAllah saya nak order lagi"

Hahaha..amacam?

Syokkan dapat perubahan drastik macam ni.

Saya memang amat menyarankan kalau ada banyak benor masalah kesihatan, lebih-lebih lagi yang kronik-kronik tu, cubalah Vivix dan amalkan.

Ramai sangat dah yang dapat manfaat Vivix ni. Dia punya kesan best tu, mahal pun dah tak kisah. Sanggup kumpul duit sebab nak beli Vivix.

Kesihatan adalah kekayaan sebenar!

Sekiranya berminat mendapatkan Vivix Shaklee, harganya RM475 sebotol. Tapi... anda boleh jimat dengan beli 2 botol Vivix!


Vivix ni sesuai untuk semua peringkat usia. Ia bukan ubat tapi suplemen premium yang membantu kesihatan dengan cara paling semulajadi.

Lagipun impak Vivix memang dah terbukti secara saintifik. Jaminan selamat dan berkesan sentiasa ada.

Ok, untuk dapatkan Vivix, segera hubungi saya!

-Puan Suhaila-

012-9645614

Shaklee Malaysia

ID:868994

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...